Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київські комунальники спільно з мешканцями сьогодні прибирають Солом’янський ландшафтний парк та парк «Перемога»

25 березня 2017 року, 11:18

Сьогодні, 25 березня, у столиці проходить більше 20 толок, у тому числі у парках та скверах. Працівники комунальних служб спільно з мешканцями прибирають Солом’янський ландшафтний парк, парк «Перемога» та Сирецький, Аскольдову могилу, низку алей та зелених зон.

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, беручи участь у наведенні ладу в Солом'янському парку. Він також зазначив, що зараз міські служби здійснюють «генеральне прибирання» Києва після зими.

«Приємно, що ініціаторами акцій із прибирання є не лише муніципалітет, а й громадські організації, мас-медіа, об'єднання мешканців. Люди підтримують ідею спільного прибирання, підтримки вулиць та місць відпочинку у чистоті. До сьогоднішнього прибирання долучилися понад 2,5 тисячі киян. Ми залучили понад 250 одиниць техніки, висаджуємо десятки дерев», – сказав заступник голови КМДА.

Петро Пантелеєв запросив усіх охочих на загальноміську толоку, що відбудеться наступної суботи, 1 квітня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]