Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з президентом Федерації канадських муніципалітетів

27 березня 2017 року, 16:18

Мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко провів зустріч із президентом Федерації канадських муніципалітетів Кларком Сомервілем та послом Канади в Україні Романом Ващуком.

Мер Києва подякував за підтримку, яку надає Канада Україні.

«Ми вдячні за підтримку і розуміємо, що без підтримки та допомоги друзів Україні було б дуже складно впоратися з викликами, які сьогодні перед нею постали», – зазначив Віталій Кличко.

Столичний голова наголосив, що Київ зацікавлений у більш тісній співпраці з Канадою, яка має цікавий досвід із ефективного управління в містах, налагодження комунікації між громадою та владою, роботи муніципальної поліції тощо.

Кларк Сомервіль подякував Віталію Кличку за можливість зустрітися та відзначив успіхи київської мерії у реформуванні управління містом. Також президент ФКМ запросив Віталія Кличка взяти участь у щорічній конференції федерації і представити на ній Київ.

Присутній на зустрічі Олександр Кучеренко, директор програми допомоги «Партнерство для розвитку міст» (проект ПРОМІС), який впроваджує Федерація канадських муніципалітетів, запропонував співпрацю у втіленні в Києві різних проектів у міському управлінні та практик ефективної взаємодії з громадою.

Окрім того, на зустрічі сторони наголосили на важливості більш активної співпраці з канадським містом-побратимом Києва Торонто.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]