Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Китайський Консорціум виявив зацікавленість у будівництві четвертої гілки метро в столиці

28 березня 2017 року, 18:18

 

Представники китайських інфраструктурних корпорацій висловили зацікавленість у будівництві четвертої гілки метро в Києві, у тому числі Подільсько-Воскресенського мосту. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Проект будівництва четвертої гілки метро досить складний, оскільки вона має проходити наземно та підземно і включати в себе три пересадочних вузли. Цей проект потребує великих капіталовкладень, але збільшення пасажиропотоку з лівого берега на правий і навпаки актуалізує питання будівництва додаткової гілки з року в рік. Тому для нас важливо, що така відома й потужна компанія зацікавилася цим проектом і виявила бажання та можливість його співфінансування. За їхньою пропозицією місто має профінансувати 15% від загальної вартості проекту, а Китайський Консорціум – 85%», – розповів Микола Поворозник.

Він зауважив, що для можливості впровадження цього проекту Київ має, насамперед, заручитися відповідними гарантіями.

«За час перебування китайської делегації у столиці ми надамо максимум інформації про проект і організуємо зустрічі з усіма співвиконавцями для остаточного прийняття рішення», – сказав заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]