Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: «Місто пишається своїми рятувальниками!»

30 березня 2017 року, 16:41

Керівник апарату КМДА привітав рятувальників під час урочистого відкриття чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту в приміщеннях

Сьогодні, 30 березня, у навчально-спортивному комплексі ДСНС України у м. Києві відбулось урочисте відкриття чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту в приміщеннях. Рятувальників від імені міської влади привітав керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

«Місто цінує вашу працю, вашу службу, адже ми чудово розуміємо, що кожного дня ви перебуваєте на «неоголошеній війні». Наші команди рятувальників одні з кращих у Європі. Уже двічі Україна була чемпіоном світу з пожежно-прикладного спорту. Столиця пишається своїми рятувальниками! Ми будемо працювати над підготовкою київської команди та підтримувати її, аби у майбутньому вона змогла показати найкращий результат», – сказав Володимир Бондаренко та побажав усім перемоги незалежно від результатів чемпіонату.

Цього року Україна відзначає 80-річчя пожежно-прикладного спорту та 15-річчя членства у Міжнародній спортивній федерації пожежників і рятувальників. Тому, звичайно, перш за все для рятувальників важлива підготовка та моральний дух. Пожежно-прикладний спорт – це ті змагання, що допомагають рятувальникам навчитися працювати в умовах максимально наближених до реальності та не розгубитися перед справжньою небезпекою.

«Неможливо переоцінити професію рятувальника, тому що кожного дня рятуючи чужі життя і здоров’я людей, ви жертвуєте своїми. Точно так же не можна переоцінити вагу пожежно-прикладного спорту у вашій професії. Пожежно-прикладний спорт давно вийшов за межі простої професійної підготовки, він показує міць рятувальної служби України», – підкреслив керівник апарату КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]