Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київських експортерів запрошують долучитись до Української торгової місії у Німеччині 24-26 квітня

04 квітня 2017 року, 17:43

Столичних експортерів запрошують долучитись до Української  торгової місії у Німеччині, де 24-26 квітня в Гамбурзі та Берліні відбудеться Другий німецько-український форум харчових продуктів.

Мета форуму – вивчити системи експортно-імпортних відносин із Німеччиною, торговельних (митних) бар’єрів і законодавчих особливостей, ознайомитися із веденням господарської і торгової діяльності на місцевому рівні, встановити прямі контакти з потенційними партнерами на рівні бізнесу та представити експортний потенціал України.

Передбачена участь українських виробників в експортній категорії «готові продукти харчування (їжа та напої), логістичні послуги». Пріоритетні товари: мед, заморожені фрукти, овочі та ягоди, трави, борошно, олія, томати та продукти з томатів (пюре, паста, томатний сік), м’ясо та продукти переробки, готові до споживання продукти.

У програмі заходу передбачена також участь в Українському економічному форумі в Гамбурзькій Торгово-промисловій палаті, зустрічі з потенційними партнерами в Гамбурзі та Берліні, неформальні нетворкінгові заходи.

Детальніше ознайомитися із програмою та зареєструватися можна за посиланням: http://us1.campaign-archive1.com/?u=b19fdc58600fbce615d3d0610&id=f44ebd8785.

Реєстрація закінчується 7 квітня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]