Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Досвід Баку в розвитку інфраструктури та розбудові нових районів дуже цікавий для Києва»

14 квітня 2017 року, 13:30

Досвід азербайджанської столиці в розвитку міської інфраструктури і розбудові нових комфортних районів дуже цікавий для Києва. Про це заявив Віталій Кличко, який перебуває у Баку на запрошення глави виконавчої влади міста.

Сьогодні Віталій Кличко ознайомився з великим бізнес-проектом, який втілюють у Баку. Це новий район азербайджанської столиці «Біле місто». Із сучасною інфраструктурою, бізнес-центрами і спортивними спорудами, житловими кварталами.

«Це – втілення комфортного життя і зручної сучасної інфраструктури. Це той досвід, який Києву сьогодні дуже потрібен. І я домовився, що наші фахівці з містобудування приїдуть сюди, щоб детально ознайомитися з цікавими напрацюваннями. Я вражений тим, як розвивається сьогодні Баку, тим скільки коштів вкладається і скільки уваги приділяє держава розбудові столиці», – зазначив  Віталій Кличко.

Оглянув  мер Києва в Баку і Палац водних видів спорту, концертну арену «Крістал хол», інфраструктуру Федерації  боксу Азербайджану, відвідав Площу національного прапору.

Також відбулися зустрічі Віталія Кличка з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим, главою виконавчої влади Баку Гаджибалою Абуталибовим, міністром спорту Азадом Рахімовим, представниками бізнесу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]