Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «На капремонти і нове обладнання для лікарень Києва передбачено 454 млн грн»

21 квітня 2017 року, 20:50

 

Цього року на проведення капітальних ремонтів і придбання нового обладнання для медичних закладів Києва в бюджеті розвитку спеціального фонду передбачено майже 454 млн грн. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Київ».

«Сьогодні ми робимо все, щоби сфера медобслуговування в столиці поліпшувалася. На проведення капітальних ремонтів і придбання обладнання для установ охорони здоров᾽я в бюджеті розвитку спеціального фонду передбачено майже 454 млн грн», - зазначив Віталій Кличко.

Він розповів, що нещодавно відвідав Київську міську клінічну лікарню № 6. І зауважив, що на її базі буде створена лікарня швидкої допомоги на Правому березі.

«Лікарня швидкої допомоги розташована на Лівому березі. Доїхати туди в години пік із Правого берега доволі складно. Тому вкрай важливо, коли йде відлік часу на хвилини, щоби лікарня була розташована близько, аби оперативно допомогти людині і врятувати життя. Тож лікарня швидкої допомоги дуже потрібна також і на Правому березі», - підкреслив Віталій Кличко.

Мер розповів, що вже розпочалися передпроектні роботи щодо створення на базі лікарні № 6 лікарні швидкої допомоги. І незабаром на це будуть виділені гроші з бюджету міста.

Мер також зазначив, що цього року столична влада збільшила фінансування медичної галузі на 3,7 млрд грн - до 7,5 млрд. І зауважив, що місто закуповує сучасне обладнання для лікарень, щоб медзаклади надавали якісний сервіс. 

«Я був радий презентувати у лікарні № 6 новий томограф. Нове обладнання найближчим часом отримає і Олександрівська лікарня. Наше завдання - зробити все, щоби сучасне обладнання було у всіх медичних закладах Києва», - зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]