Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко відкрив флешмоб-посвяту у волонтери «Євробачення-2017»

25 квітня 2017 року, 18:07

Мер Києва Віталій Кличко відкрив флешмоб-посвяту у волонтери пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

Мер наголосив, що молоді люди, які успішно пройшли відбір, отримали почесне право стати волонтерами «Євробачення».

«Дякую вам, що ви маєте прагнення та енергію робити наше місто кращим», – сказав Віталій Кличко, звертаючись до волонтерів.

Київський міський голова зауважив, що на волонтерів покладається відповідальна робота з іноземними делегаціями, артистами, пресою та гостями міжнародного пісенного конкурсу.

«Музику люблять усі. І дуже добре, що таке гарне пісенне свято відбудеться в Києві. Ми всі чекаємо на це дійство. І від кожного з нас залежатиме, з якими враженнями гості нашого міста покидатимуть Київ», – сказав Віталій Кличко.

Мер Києва висловив переконання, що кожен гість Києва матиме позитивні емоції від перебування в нашому місті і розповідатиме про нашу країну у себе на батьківщині.

«На кожного з вас покладається дуже велика відповідальність. Дякую за ваш ентузіазм і бажаю плідно попрацювати», – додав Віталій Кличко.

У фіналі церемонії волонтери «Євробачення» запустили в небо сині повітряні кульки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]