Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМДА розпочала підготовку до відзначення 21-ї річниці Конституції України

26 квітня 2017 року, 12:07

Київська міська державна адміністрація розпочала підготовку до відзначення 21-ї річниці Конституції України. Відповідний план урочистих і просвітницьких заходів буде розроблено на виконання Указу Президента України з метою засвідчення провідної ролі Основного Закону країни для розвитку правової системи держави.

Зокрема, 28 червня за участю представників державної і столичної влади заплановано покладання квітів до пам᾽ятника авторові першої української конституції – гетьману Пилипу Орлику.

У військових частинах, закладах культури, закладах для дітей і молоді відбуватимуться лекції, круглі столи, виставки фото- та архівних матеріалів, інші інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на роз᾽яснення норм Конституції України, її значення у становленні демократичної та правової держави, а також заходів, спрямованих на формування правової культури громадян, поваги до Основного Закону України.

Нагадаємо, що Верховна Рада від імені українського народу (громадян усіх національностей) прийняла Конституцію України саме 28 червня 1996 року – спираючись на багатовікову історію українського державотворення, дбаючи про забезпечення прав і свобод людини та гідних умов її життя, піклуючись про зміцнення громадянської злагоди на землі України та керуючись Актом проголошення незалежності України від 24 серпня 1991 року, схваленим 1 грудня 1991 року всенародним голосуванням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]