Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Біля Міжнародного виставкового центру до пісенного конкурсу «Євробачення» відкрито новий сквер

27 квітня 2017 року, 17:15

Після капітального ремонту біля Міжнародного виставкового центру, що на Броварському проспекті, відкрито оновлений сквер, який створено в рамках підготовки до пісенного конкурсу «Євробачення». Участь у його відкритті взяв заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Роботи з капітального ремонту тривали місяць. У сквері висаджено 105 дерев і 70 кущів, сформовано живу огорожу, встановлено 25 лав і 25 урн, змонтовано напівавтоматичний полив для догляду за зеленими насадженнями», – повідомив Петро Пантелеєв.

Він також наголосив, що під час ремонту у сквері влаштовано 3600 кв. м газону, 40 кв. м металевої огорожі та 775 кв. м фемового покриття.

«Створено новий арт-об’єкт – хамелеон, сформований із металевого каркасу, який зроблений із соснових шишок, обплетений гіллям ялівця», – сказав він.

У рамках підготовки до «Євробачення» в столиці на опорах освітлення встановлено тисячу підвісних термочаш для ампельних квітів – рослин зі спадаючими пагонами, і вже розпочато роботу з їхнього висадження.

«На облаштування парку витрачено 1,5 млн грн, у тому числі й на озеленення. Варто зазначити, що цього року «Київзеленбуд» планує висадити 113 тисяч дерев і кущів. Упродовж весни в столиці вже висадили 15 тисяч зелених насаджень», – зазначив Петро Пантелеєв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]