Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві запрацює творча майстерня для людей усіх вікових категорій

28 квітня 2017 року, 15:36

У столиці з’явиться творча майстерня для людей усіх вікових категорій. Відтепер мешканці Києва зможуть застосовувати свої таланти в різних сферах творчості, таких як: столярство, слюсарство, гончарство, ліплення, робототехніка, радіотехніка, електроніка, автомоделювання. Про це повідомив автор громадського проекту «Майстерня творчості» Вадим Онуфрійчук.

«Цей проект просто необхідний для киян, адже це чудова можливість реалізувати себе, спробувати свої сили в багатьох сферах. Це доступно навіть для дітей із малозабезпечених сімей, адже заняття безкоштовні», – сказав автор проекту.

Перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс зауважив, що відволікти дітей і молодь від шкідливих звичок можна лише знайшовши альтернативні способи проводити вільний час.

«Такі гуртки будуть надзвичайно корисними для суспільства, адже розвиватимуть прихований потенціал дітей і дорослих. Таким чином, проект може прищепити любов до інженерії і техніки, що в кінцевому результаті зможе навіть вплинути на вибір майбутньої професії», – наголосив Геннадій Пліс.

За реалізацію проекту проголосувало 1 258 осіб. А за попередніми підрахунками Вадима Онофрійчука, бюджет на реалізацію «Майстерні творчості» складе близько 996 775 грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]