Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Увага! На перетині просп. Оболонського та вул. Героїв Дніпра тимчасово обмежать і заборонять рух транспорту

28 квітня 2017 року, 16:53

Із 28 квітня до 7 липня та з 8 липня до 15 вересня у зв’язку з будівельними роботами на перетині просп. Оболонського та вул. Героїв Дніпра в Оболонському районі буде тимчасово обмежено та заборонено рух транспортних засобів. Підписане відповідне розпорядження КМДА.

Так, з 28 квітня до 7 липня буде заборонено рух транспортних засобів на таких ділянках:

  • на просп. Оболонському – на круговій розв’язці в межах перетину з вул. Героїв Дніпра у напрямку руху до просп. Героїв Сталінграда;
  • на вул. Героїв Дніпра – на круговій розв’язці в межах перетину з просп. Оболонським у напрямку руху до вул. Маршала Тимошенка, організувавши рух транспортних засобів на вул. Героїв Дніпра – на круговій розв’язці в межах перетину з просп. Оболонським у напрямку руху до просп. Героїв Сталінграда за рахунок другої і третьої існуючих смуг у напрямку вул. Богатирської.

Також у цей період буде обмежено рух транспорту:

  • на вул. Героїв Дніпра – на круговій розв’язці в межах перетину з просп. Оболонським у напрямку руху до вул. Богатирської у другій і третій смугах руху;
  • на просп. Оболонському – на круговій розв’язці в межах перетину з вул. Героїв Дніпра у напрямку руху до вул. Богатирської у другій та третій смугах руху.

Окрім того, відповідно до розпорядження, тимчасово, з 8 липня до 15 вересня, у зв’язку з будівельними роботами на перетині Оболонського проспекту та вул. Героїв Дніпра в Оболонському районі Києва буде заборонено рух на таких ділянках:

  • на просп. Оболонському – на круговій розв’язці в межах перетину з вул. Героїв Дніпра у напрямку руху до вул. Богатирської, організувавши рух транспортних засобів непарною стороною просп. Оболонського для розвороту у напрямку руху на просп. Оболонському парною стороною до вул. Північної за рахунок існуючої смуги руху на круговій розв’язці в межах перетину з вул. Героїв Дніпра;
  • на вул. Героїв Дніпра – на круговій розв’язці в межах перетину з просп. Оболонським у напрямку руху до вул. Північної, організувавши рух транспортних засобів на вул. Героїв Дніпра на круговій розв’язці в межах перетину з просп. Оболонським у напрямку руху до вул. Богатирської за рахунок другої і третьої існуючих смуг руху у напрямку вул. Героїв Сталінграда.

Також у цей період буде обмежено рух транспортних засобів на вул. Героїв Дніпра на круговій розв’язці в межах к перетину з просп. Оболонським у напрямку руху до вул. Героїв Сталінграда у другій та третій смугах руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]