Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КП «Київдорсервіс» завершило будівництво світлофорних об’єктів у рамках підготовки до «Євробачення-2017»

28 квітня 2017 року, 18:22

Всі три світлофорні об’єкти, які було заплановано побудувати в районі проведення фінальної частини пісенного конкурсу «Євробачення-2017», запущені в експлуатацію в постійному режимі. Про це повідомляє комунальне підприємство «Київдорсервіс», яке забезпечує роботу технічних засобів організації дорожнього руху в рамках заходів.

«Місто завершує підготовку до пісенного конкурсу «Євробачення-2017». Роботи ще тривають, але практичного кожного дня завершуються роботи над окремими об’єктами, тож все буде завершено вчасно. Наразі залишилося провести остаточне асфальтування, привести до ладу тротуари та район проведення пісенного конкурсу стане приємним місцем для киян і гостей свята», – зазначив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

В експлуатацію запущено два нових світлофорних об’єкти на розв’язці перетину Броварського проспекту та вулиці Митрополита Андрія Шептицького – на з’їзді з проспекту в напрямку вулиці Раїси Окіпної та на заїзді з вулиці Митрополита Андрія Шептицького на проспект у напрямку центру. Втім, на час проведення «Євробачення-2017» саме ці з’їзди вирішено перекрити для руху транспорту – тож світлофори буде вимкнено.

«Євробачення-2017» – значна для міста подія, наше завдання – ефективно та безпечно організувати дорожній рух, адже тут буде значний потік транспорту. Будівництвом цих двох світлофорних об’єктів ми продовжуємо впровадження світлофорного регулювання на цій розв’язці, адже тут значні пішохідні потоки, люди йдуть до станції метро. Також на нових світлофорних об’єктах застосовано нову подвійну конструкцію опор, які є більш надійними та довговічними», – розповів директор КП «Київдорсервіс» Віктор Черній.

Третій світлофорний об’єкт, запущений в експлуатацію в рамках підготовки до «Євробачення-2017», розташований на вулиці Микільсько-Слобідській, між будинком № 2-В та супермаркетом. За дослідженнями спеціалістів Центру вдосконалення організації дорожнього руху КП «Київдорсервіс», тут наявний значний потік пішоходів, у той же час ширина проїжджої частини – 6 смуг руху. Зауважимо, щодо облаштування цього світлофорного об’єкту зверталися місцеві мешканці, які відтепер мають можливість безпечно перетинати вулицю.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]