Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні ОСН подали проекти на 2,4 млн грн у рамках міського конкурсу проектів і програм розвитку місцевого самоврядування

05 травня 2017 року, 16:41

4 травня завершився черговий етап (подання проектів) міського конкурсу проектів і програм розвитку місцевого самоврядування для органів самоорганізації населення (ОСН) м. Києва. Так, від столичних ОСН подано 30 проектів на загальну суму понад 2,4 млн грн із 9 районів столиці. Про це повідомили у Департаменті суспільних комунікацій.

Як зазначили у відділі з питань місцевого самоврядування Департаменту, подібний конкурс місцевих ініціатив уже вп’яте проводиться та фінансово забезпечується з місцевого бюджету.

Конкурсна комісія, яку очолює заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, планує до кінця травня визначити проекти-переможці із наданням загального фінансування до 2 млн грн.

Зазначимо, що на виконання заходів міської цільової програми «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2017-2019 рр.» Департамент суспільних комунікацій організаційно забезпечує проведення в 2017 році міського конкурсу проектів і програм розвитку місцевого самоврядування для ОСН м. Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]