Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

27-28 травня на Контрактовій площі триватиме ІІІ Фестиваль культури народів Подолу з нагоди Дня Києва

25 травня 2017 року, 12:42

27 та 28 травня з 12:00 до 21:00 на Контрактовій площі триватиме ІІІ Фестиваль культури народів Подолу. У стилізованих «національних двориках» кияни та гості міста зможуть дізнатися про побут і культуру кожного народу, що живе на Подолі.

Також гості фестивалю спробують страви національної кухні, візьмуть участь у конкурсах і вікторинах. На дітей чекає велика розважальна програма та майстер-класи з виготовлення десертів.

«Впевнена, цей фестиваль органічно впишеться та збагатить насичену програму святкування Дня Києва та Дня столиці. Сподіваюся, організатори зможуть відтворити самобутній дух та унікальну атмосферу Подолу. Як відомо, з моменту заснування нашого міста там жили і працювали представники різних народів. І ми робимо все можливе, щоб усім киянам було затишно та комфортно в Києві й сьогодні», – зазначила заступник голови КМДА Ганна Старостенко.

На головній сцені фестивалю триватимуть виступи національного колективу «Етнічний віночок», наймолодшого діджея України – подолянина Єгора Соловйова, театру «Пральня», «Пушкін Клезмір бенду» та інших колективів.

У рамках події заплановані екскурсії подільськими двориками, відвідини музеїв, квести, інтерактивна історична карта Подолу.

Триватиме фестиваль за підтримки відділу у справах національностей Департаменту культури КМДА, Подільської РДА, PR агентства «GEM».

Детальніше дізнайтесь на сторінці події у мережі Фейсбук.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]