Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні комунальники до Дня Києва провели майстер-класи з ландшафтного дизайну, сортування сміття та визначення якості води

26 травня 2017 року, 18:49

Сьогодні у Києві провели серію майстер-класів з теми житлово-комунального господарства. На території водно-інформаційного центру («Музею води») столичні комунальники продемонстрували як старовинну техніку, таку як помпа Летестю, так і сучасні зразки. Житлово-комунальну виставку, організовану спеціально до Дня Києва, відвідав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Під час виставки провели «зелений» майстер-клас із ландшафтного дизайну, правильного сортування сміття, консультації з питань якості води, у тому числі водопровідної.

«Дуже часто основна робота комунальників залишається «за лаштунками», і ми згадуємо про працівників цієї сфери тоді, коли випадає сніг чи вимикають воду. Сьогодні ми розповідаємо про роботу комунальників трохи більше, ніж звичайно. Наприклад, тут демонструють роботу музейного експонату, помпи 30-х років минулого століття, старовинних лічильників води та інше. Плануємо, що такі заходи стануть традиційними, і ми говоритимемо про звичні для нас речі в цікавій формі», – зазначив Петро Пантелеєв.

Виставка продовжуватиметься 27 травня з 10:00 до 17:00. У парковій зоні «Музею води» працюватиме дитячий потяг.

Програма заходу на 27 травня

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]