Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

22 червня відбудуться торги з продажу земельної ділянки на перетині вулиць Вишняківської і Ревуцького

29 травня 2017 року, 12:00

22 червня о 12:00 відбудуться земельні торги з продажу земельної ділянки комунальної власності територіальної громади міста Києва за прозорою відкритою процедурою. Про це інформують у Департаменті земельних ресурсів.

Так, на земельні торги виставлять ділянку на перетині вул. Вишняківської і вул. Ревуцького (11-й мікрорайон житлового масиву Осокорки) у Дарницькому районі Києва, площа якої – 0,9344 га. Цільове призначення – для будівництва, експлуатації та обслуговування комплексу надання послуг об’єктам транспорту з багатоповерховим паркінгом.

Кінцевий термін подачі заявок для участі в земельних торгах – 16 червня 2017 року.

Детальніше про земельну ділянку.

Місце проведення земельних торгів: м. Київ, вул. Л. Толстого, 57, бізнес-центр «101 TOWER».

Отримати додаткову інформацію та ознайомитись з документами та матеріалами на земельну ділянку можна у Департаменті земельних ресурсів (м. Київ, вул. Хрещатик, 32-А, каб. 415, тел.: (044)-279-41-31) або у виконавця земельних торгів – Товарної біржі «Перша Універсальна Біржа «Україна», тел.: (099)-269-16-31.

Заяви на участь у земельних торгах приймаються за адресою: м. Київ, вул. Гайдара, 50, бізнес-центр «Євро-Пасаж» у робочі дні з 10:00 до 13:00.

Акредитація представників ЗМІ та прийом заяв представників громадських об’єднань для можливості відвідати земельні торги здійснюється Виконавцем земельних торгів (Товарна біржа «Перша Універсальна Біржа «Україна») і закінчується за три робочі дні до початку торгів.

Оголошення про проведення земельних торгів розміщено на офіційному веб-сайті центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику в сфері земельних відносин.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]