Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Печерському районі реконструюють вул. Івана Федорова (від вул. Великої Васильківської до вул. Анрі Барбюса)

30 травня 2017 року, 9:14

У Печерському районі реконструюють вул. Івана Федорова (від вул. Великої Васильківської до вул. Анрі Барбюса) з метою збільшення пропускної спроможності, створення належних умов організації руху автомобільного транспорту та пішоходів. Підписане відповідне розпорядження КМДА № 620.

Замовник проектування та виконання робіт – комунальна корпорація «Київавтодор».

Виконання зазначених робіт покращить транспортну ситуацію у Печерському районі, збільшить пропускну спроможність транспорту, забезпечить безперебійний рух автомобілів і пішоходів, позитивно вплине на екологічний стан за рахунок ліквідації заторів на цьому транспортному вузлі.

Фінансування робіт із проектування та реконструкції вул. Івана Федорова (від вул. Великої Васильківської до вул. Анрі Барбюса) у Печерському районі столиці здійснюватиметься в межах показників, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва на 2017 рік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]