Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві стартував другий Громадський бюджет, фінансування якого збільшено вдвічі

02 червня 2017 року, 10:07

У Києві стартував другий Громадський бюджет, фінансування якого Київська міська державна адміністрація збільшила вдвічі – до 100 мільйонів гривень. Небайдужі кияни можуть подавати заявки щодо суспільно важливих проектів для покращення столиці до 15 липня.

У кожному районі на базі держадміністрацій уже створено пункти супроводу Громадського бюджету (адреси та контакти).

Одночасно розпочався процес передачі КМДА прав на модернізовану інформаційну систему «Громадський проект». Відповідальним за тестування та подальше технічне адміністрування цього е-сервісу призначено КП «ГІОЦ», в якому створено комплексну систему захисту інформації.

Покращиться, власне, і е-сервіс, у якому враховано чисельні пропозиції громадськості та експертів із електронної демократії. Відтепер він не просто забезпечуватиме проведення конкурсу проектів, а й сприятиме розвитку команд однодумців на основі кожного з проектів, а також зробить реалізацію Громадського бюджету на всіх етапах підконтрольною громадськості.

Голосування киян планується провести у жовтні 2017 року.

Обрані ж киянами на початку року громадські проекти наразі активно реалізуються. Вже втілено в життя 5 проектів. Очікується, що до початку осені реалізують близько 50% проектів, щодо яких уже відбулися закупівлі в системі Prozorro.

Детальніше – за посиланням: https://gb.kyivcity.gov.ua/news/show/startuvav-novij-gromadskij-bjudzhet-.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]