Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Зараз у роботі понад 100 важливих для міста об’єктів – Олександр Спасибко

06 червня 2017 року, 18:07

В умовах обмеженого фінансування столична влада намагається збалансовано розподіляти кошти та одночасно працювати в декількох напрямах. Щороку в роботі понад 100 важливих для міста проектів. Будуються школи та садки, відновлюються стадіони, парки, одночасно ведуться роботи на стратегічних об’єктах, на які кияни чекають десятиліттями. Мета одна – підвищити добробут містян і зробити столицю однією з найкращих у Європі. Про це під час щотижневого брифінгу повідомив заступник голови КМДА Олександр Спасибко.

«Травень був багатим на події. Тепер у Києві ще більше дійсно європейських місць для прогулянок, сімейного дозвілля та занять спортом. Ми відкрили пішохідний простір Поштової площі, велотрек, парки «Наталка» та «Кіото». Думаю, багато з киян уже встигли відвідати та оцінити зазначені локації. Тож чекаємо на відгуки», – зазначив Олександр Спасибко.

Він поділився і деякими планами на літо – період активних будівельних робіт.

«Поки наші діти відпочиватимуть, ми плануємо відкрити для них до нового навчального року ще декілька освітніх закладів, а саме: ліцей на 22 класи на ділянці № 13 у 6-му мікрорайоні житлового масиву Осокорки-Північні (Дарницький район),  загальноосвітню школу на перетині вулиці Лебедєва-Кумача та Землячки (Солом’янський район), два дитячих садки на проспекті Науки, 63-А та на вулиці Анни Ахматової. Загалом до кінця року ми плануємо відкрити близько 10 садочків», – повідомив заступник голови КМДА.

Також до вересня реконструюють соціальний центр у Святошинському районі на вул. Гната Юри. Активно ведуться роботи і на інших необхідних місту об’єктах, як лікарні, транспортні розв’язки, колектори тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]