Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Житній ринок» частково відремонтують

08 червня 2017 року, 17:22

Адміністрація КП «Житній ринок» розпочала частковий ремонт будівлі ринку, закривати його не планують. Про це в коментарі «Українській правді. Київ» повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

«Адміністрація прибирає сміття та демонтує старі магазини, які фізично та морально вже давно зношені. Люди, які торгували на цих місцях, перейдуть на нові, а відремонтовані площі здадуть в оренду», – сказав він.

За словами Геннадія Пліса, наразі вже готові до здачі 2 тисячі квадратних метрів ринку, найближчим часом буде готова ще 1 тисяча.

«Загалом за літо відремонтують 3 тисячі квадратів. Окрім того, низка підприємців хочуть вільні площі, а це в будь-якому випадку передбачає зміни всередині будівлі», – розповів він.

Геннадій Пліс нагадав, що востаннє комплексний ремонт ринку здійснювали ще в 1980 році.

Цього року на проектну кошторисну документацію виділили 1 мільйон гривень, наступного року планують здійснити комплексний ремонт за бюджетні кошти.

Загальна площа ринку – 16 тисяч кв. м, корисна – близько 10 тисяч.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]