Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

18 червня на Хрещатику відбудеться найбільша йога-сесія в Україні – «Марафон без метушні»

09 червня 2017 року, 10:58

18 червня о 08:00 на Хрещатику відбудеться масштабна йога-сесія «Марафон без метушні». Захід присвячено Міжнародному дню йоги та 25-річчю встановлення дипломатичних відносин між Україною та Індією.

Так, за ініціативою Посольства Індії в Україні та Міжнародної громадської організації «India Club» у рамках святкування 3-го Міжнародного дня йоги планується встановити новий національний і європейський рекорд за кількістю людей, які одночасно займаються йогою – заплановано зібрати близько 10 тисяч осіб.

Під час «Марафону без метушні» ознайомитися з йогою зможуть усі охочі. Наприклад, торік під час відзначення Міжнародного дня йоги у столиці демонстрували комплекс Сурья Намаскар та йогічні асани, знайомили учасників із індійською культурою, традиціями, філософією. Також було представлено індійські класичні танці, національну кухню, аюрведу, хінді, санскрит, астрологію.

Як вважає Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті, Хрещатик – це ідеальне місце для йога-марафону. Захід відбудеться за підтримки КМДА.

Долучитись до марафону та дізнатися більше про йогу та її вплив на здоров’я зможуть усі охочі. Із собою необхідно мати лише килимок для заняття.

Детальніше – у проморолику та на сторінці Фейсбук.

 

Довідково.

Міжнародний день йоги відзначається під егідою ООН 21 червня, оскільки цей день є найдовшим у році в Північній півкулі та має особливе значення у багатьох частинах світу. Відповідну ініціативу Індії 11 грудня 2014 року підтримали всі 175 держав, представлені на Генеральній асамблеї ООН. Уже 21 червня 2015 року в перший Міжнародний день йоги масові практики пройшли в 192-х країнах світу. На батьківщині йоги, в Індії, участь у йога-сесії взяли 35 тисяч осіб, завдяки яким встановлено два нових рекорди Гіннеса (наймасовіша та найбагатонаціональніша йога-сесія на одній площі).

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]