Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Петро Пантелеєв у Гельсінкі обговорив з енергетичною компанією «Fortum» перспективи розвитку київського теплоенергетичного комплексу

09 червня 2017 року, 16:03

Сьогодні в Гельсінкі (Фінляндія) відбулася зустріч заступника голови Київської міської державної адміністрації Петра Пантелеєва із віце-президентом фінської енергетичної компанії «Fortum» Хейкі Андерсоном. Під час зустрічі експерти обговорили питання можливих перспектив подальшого управління енергокомплексом Києва у зв’язку із завершенням угоди міста з ПАТ «Київенерго».

«Fortum» – фінська державна енергетична компанія, заснована у 1998 році. Компанія – один із найпотужніших європейських постачальників теплової та електричної енергії. Фірма здійснює діяльність у скандинавських і балтійських країнах, а також у Польщі.

«Для нас дуже цінний досвід муніципального управління теплоенергетичним комплексом. Зараз українська столиця знаходиться на стадії стратегічних змін, оскільки завершується угода, що діяла понад 16 років. Тому дуже важливо врахувати та попередити усі можливі ризики перехідного етапу. Переконаний, що практики наших фінських колег суттєво допоможуть нам у цьому», – зауважив Петро Пантелеєв.

Заступник голови КМДА також зазначив, що в ході зустрічі підняті питання імовірного співробітництва між КМДА та компанією «Fortum», як у короткостроковій, так і в далекій перспективі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]