Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У наступному місяці Київ очікує функціонерів УЄФА

13 червня 2017 року, 12:36

У наступному місяці до Києва завітають функціонери УЄФА, під час зустрічі з якими міська влада визначиться з іншими локаціями проведення Ліги чемпіонів. Про це в ефірі «Обозреватель.LIVE» заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

«Однією із локацій розглядається Хрещатик, потім – Софійська та Михайлівська площі, третя локація – ВДНХ», – повідомив Геннадій Пліс.

Він нагадав, що Київ уже почав підготовку до проведення фіналу Ліги чемпіонів, який пройде у Києві в наступному році.

«Я особисто був цьогоріч на фіналі в Кардіффі. Нас запросила УЄФА оглянути всі локації, те, як все проходило», – розповів перший заступник голови КМДА.

За його словами, успішне проведення «Євробачення-2017» допоможе провести на високому рівні і спортивний захід.

«Це дійсно в три рази масштабніший захід, ніж «Євробачення». Це просто інший рівень. Наприклад, трансляція «Євробачення» передбачала 200 млн осіб, а Ліга чемпіонів – 600 млн. На «Євробачення» приїхало 20 тисяч туристів, а Лігу чемпіонів відвідає мінімум 60 тисяч. Потрібно організувати прибуття 600 рейсів літаків до аеропорту «Бориспіль», вивантаження людей, а також, щоб тисяча автобусів їх розвезла. І після матчу ці автобуси повинні знову підвезти цих людей. Все має бути чітко організовано», – зазначив Геннадій Пліс.

Він також підкреслив, що додаткових коштів проведення заходу не потрібно.

Нагадаємо, що основна локація, визначена для проведення Ліги чемпіонів, – це НСК «Олімпійський». Наразі там триває активна підготовка до заходу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]