Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко відкрив сквер Дружби народів України та Азербайджану

15 червня 2017 року, 13:55

 

Мер Києва Віталій Кличко відкрив сквер Дружби народів України та Азербайджану та привітав громадян Азербайджану, які сьогодні святкують День національного спасіння.

«Зараз ми знаходимося в оновленому сквері на перетині бульвару Дружби Народів та вул. Курганівської. Його реконструкцію здійснили з ініціативи посольства Азербайджану за кошти меценатів, яких залучило посольство. І я надзвичайно вдячний усім, хто вкладає свій час, сили та кошти у розвиток інфраструктури Києва, – зазначив Віталій Кличко. – Я також щиро вітаю зі святом громадян Азербайджану, які сьогодні відзначають День національного спасіння»,  – зазначив Віталій Кличко. 

Мер Києва підкреслив, що позаминулого року на місці, де зараз розташований сквер, демонтували незаконну забудову.

«Однак інші горе-підприємці знову захопили цю ділянку, облаштували тут автоцентр під виглядом автостоянки. Але, як я неодноразово заявляв, Київ – місто парків та скверів, а не незаконних споруд. Тому ми звільнили це місце від автосалону і тепер тут, як і планувалося, з’явився новий сквер. Незважаючи на те, що мені дзвонили різні люди і просили не чіпати «автостоянку», – сказав Віталій Кличко.

У оновленому сквері, зокрема, облаштували освітлення та система поливу, поклали рулонний газон, встановили підпірну стінку у вигляді лавки, а також висадили понад 150 дерев та облаштували клумби.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]