Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Спасибко: «У Києві триває будівництво під’їзної автомобільної дороги від просп. В. Лобановського до міжнародного аеропорту «Київ»

20 червня 2017 року, 14:53

У Києві триває будівництво під’їзної автомобільної дороги від проспекту Валерія Лобановського до міжнародного аеропорту «Київ». Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Спасибко під час інспекції будівництва дороги.

«Київська адміністрація працює над удосконаленням транспортної схеми столиці з метою покращення умов руху. Сьогодні ми інспектуємо виконання робіт із будівництва автомобільної дороги від проспекту Лобановського (поблизу примикання вул. Кіровоградської) до аеропорту у Жулянах, аби переконатися, що роботи виконуються вчасно та якісно. Дорога дасть змогу розвантажити Повітрофлотський проспект, вулицю Народного Ополчення, Севастопольську площу та проспект Лобановського, а також збільшити інтенсивність руху транспорту – очікується 25 тисяч автомобілів за добу. Протяжність нової автомобільної дороги складає 4,3 км», – розповів заступник голови КМДА.

Наразі вже забезпечено під’їзд до міжнародного аеропорту «Київ». Окрім того, на вул. Медовій влаштовано інженерні мережі (газопровід, зовнішнє освітлення, водопровід, побутову, телефонну та дощову каналізацію). Збудовано очисні споруди, підпірні стіни ПС-2 та ПС-3, виконано дорожні роботи на вулицях Медовій і Народного ополчення.

За словами Олександра Спасибка, для повного завершення будівництва, що планується у 4-му кварталі 2018 року, передбачають у повному обсязі перевлаштувати інженерні мережі, завершити будівництво підпірних стін ПС-1 та ПС-4, дорожні роботи на основних проїздах і тротуарах, організувати дорожній рух за постійною схемою та здійснити роботи з озеленення.

Кошторисна вартість виконання будівельних робіт – 737,2 млн грн. Програмою економічного та соціального розвитку м. Києва на 2017 рік передбачено 130 млн грн.

«Автомобільна дорога від проспекту Лобановського покращить транспортне обслуговування столичних пасажирів, забезпечить зручний під’їзд із центру міста до міжнародного аеропорту «Київ». А комфорт киян для влади – це головне питання. Тому столична адміністрація системно працює над забезпеченням містян автомобільними дорогами, що відповідають європейським стандартам», – наголосив Олександр Спасибко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]