Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

При в’їзді на Труханів острів впроваджено додаткові пішохідні переходи та встановлено дорожні знаки з метою підвищення рівня безпеки руху

23 червня 2017 року, 19:12

Із метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху при в’їзді на Труханів острів упроваджено додаткові нерегульовані пішохідні переходи, встановлено пристрої примусового зниження швидкості, а також нанесено відповідну дорожню розмітку. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, наразі завершуються роботи з упорядкування зелених насаджень і поліпшення стану благоустрою при в’їзді на територію острова.

«Із метою створення комфортних і безпечних умов для відвідувачів зони відпочинку, на вул. Труханівській встановлено обмеження руху для транспортних засобів, які мають дозвіл на в’їзд на територію острова, до 20 км/год», – розповів Микола Поворозник.

Він зауважив, що відвідувачам зони відпочинку пропонується залишити автомобіль на спеціально облаштованому майданчику біля пункту пропуску на острів і скористатись послугами пасажирського автобусу, який працює щоденно з 9:00 до 19:30.

Нагадаємо, що з 9 червня 2017 року в’їзд транспорту на Труханів острів частково обмежено для комфорту відпочиваючих.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]