Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Дорожники Києва працюють у цілодобовому режимі аби встигнути вчасно відремонтувати усі заплановані дороги»

30 червня 2017 року, 20:25

Ремонтні бригади КК «Київавтодор» та підрядні організації працюють у режимі 24/7, аби встигнути вчасно відремонтувати заплановані 300 кілометрів столичних доріг та проїздів. Про це в ефірі телеканалу «Київ» заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Ми використовуємо літній період для активного ремонту доріг. Окрім сприятливих погодних умов, влітку в столиці завантаженість автодоріг не така висока, бо велика кількість людей виїжджає з міста. І працівники автодору в цей період працюють в режимі 24/7, аби встигнути відремонтувати заплановані 300 кілометрів доріг і проїздів у столиці. Адже саме такі амбітні плани ми поставили перед собою на цей рік, і зобов’язалися їх виконати», - наголосив Київський міський голова.

Мер столиці зазначив, що активні роботи з ремонту тривають на Повітрофлотському проспекті, на вул. Фучика продовжується ремонт тротуарів, ремонтують вул. Сковороди, Митрополита Андрея Шептицького, Кільцеву та інші ключові об’єкти міста.

«Вже завершені роботи з капітального ремонту вул. Кіквідзе, найближчим часом розпочнеться ремонт на бульварі Дружби народів. Також тривають роботи на Мостицькій, Тимошенка, Братиславській, Жмеринській, Дарвіна, Протасовому Яру. Загалом, ремонтні роботи одночасно тривають на десятках об’єктів», - розповів мер.

Мер Києва додав, що на Нивках, де триває ремонт шляхопроводу, сьогодні виконуються роботи з підняття опор естакади, а також розширення проїжджої частини.

«На цьому об’єкті дорожники використовують найсучасніші технології укладання асфальтного покриття. Після завершення робіт буде також збільшена пропускна здатність шляхопроводу на Нивках, та з’явиться нове освітлення», - розповів Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]