Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До 18 липня припинене гаряче водопостачання для частини споживачів Печерського, Дніпровського та Голосіївського районів

05 липня 2017 року, 12:44

Із 4 до 18 липня на час проведення гідравлічних випробувань столичних тепломереж припинене гаряче водопостачання для частини споживачів Печерського, Дніпровського та Голосіївського районів. Про це повідомили в ПАТ «Київенерго».

Зокрема, гаряче водопостачання тимчасово припинено для 558 житлових будинків, 31 лікувального закладу, 21 дитячого садка, 20 шкіл та 229 відомств у Печерському районі; 207 житлових будинків, 5 лікувальних закладів, 16 дитячих садків, 11 шкіл та 38 відомств – у Дніпровському районі; 1 житлового будинку та 9 відомств – у Голосіївському.

Дізнатися терміни проведення гідравлічних випробувань на кожній вулиці міста можна за допомогою спеціального сервісу на сайті «Київенерго». Так, необхідно обрати свій район і вулицю, після чого на екрані з’явиться інформація про термін тимчасової відсутності гарячої води.

Нагадаємо, що гідравлічні випробування – це метод діагностики, що дозволяє завчасно виявити та налагодити пошкоджені та зношені ділянки тепломереж. Згідно нормативам, випробування здійснюються за допомогою води температурою до +40°С, що подається до тепломереж із підвищеним тиском. Через це технологічно неможливо випробувати тепломережу без відключення гарячої води.

«Київенерго» перепрошує за тимчасові незручності, зумовлені необхідністю якісної підготовки столичних тепломереж до наступного опалювального сезону.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]