Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

7 липня рух транспорту низкою вулиць у центральній частині столиці тимчасово обмежать

06 липня 2017 року, 19:27

7 липня орієнтовно з 18:00 до 23:00 у зв’язку з проведенням маршу до дня народження Мирослава Мисли (відповідно до звернення ВО «Свобода»)  виконуватиметься призупинення або часткове обмеження руху транспорту вулицями, якими пролягає маршрут заходу, а саме: від Арсенальної площі – вул. Грушевського – Кріпосним провулком – вул. Інституцькою – вул. Хрещатик (від Майдану Незалежності до Європейської площі) – Володимирським узвозом – вул. Сагайдачного – до Контрактової площі.

Під час проведення акції працівниками Патрульної поліції може здійснюватися призупинення транспорту. Окрім того, можливі тимчасові зміни в роботі автобусів № 24, № 62, № 114 КП «Київпастранс».

Просимо водіїв і пасажирів наземного громадського транспорту враховувати зазначену інформацію та утриматись від поїздок зазначеними вулицями, і, за можливості, обирати інші маршрути руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]