Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До кінця тижня в Бортничах запустять ще одну водяну свердловину

11 липня 2017 року, 17:39

Київська міська державна адміністрація прийняла рішення ввести в експлуатацію додаткову (третю) свердловину в мікрорайоні Бортничі, щоб забезпечити водою місцевих жителів. Про це повідомив начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій Роман Ткачук.

За його словами, сьогодні Бортничі забезпечуються двома свердловинами, однак в умовах стрімкого розвитку мікрорайону тиску води вже не вистачає для забезпечення верхніх поверхів багатоповерхових будинків.

«Київський міський голова поставив задачу максимально швидко ввести в експлуатацію ще одну свердловину, щоб збільшити дебіт води в мікрорайоні. Сьогодні була оперативна робоча нарада на місці, ми встановили термін – до кінця тижня третя свердловина має бути підготовлена до пуску», – сказав Роман Ткачук.

За його словами, зараз запуск свердловин знаходиться на заключній стадії – проводиться аналіз якості води.

«Запуск третьої свердловин покращить ситуацію, але остаточно питання буде вирішено, коли буде введено в дію гідровузол. Його планується запустити до 30 вересня», – додав Роман Ткачук.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]