Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник провів робочу зустріч із представниками USAID, Deloitte та CDC

11 квітня 2017 року, 18:10

 

Розвиток системи громадського здоров’я столиці – один із ключових етапів реформування медичної сфери Києва. Про це йшлося під час робочої зустрічі керівництва КМДА з представниками USAID, Deloitte та CDC.

«Минулого року Київ заявив про реформування системи охорони здоров’я у столиці, та одним із важливих кроків у цьому напрямі є створення системи громадського здоров’я», – наголосив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він зауважив, що депутати Київради вже проголосували за створення некомерційного підприємства «Київський міський центр громадського здоров’я».

«Від роботи центру ми, насамперед, очікуємо достовірну інформацію про стан здоров’я населення, формування стійкої системи епідеміологічного нагляду в столиці, попередження та контроль над інфекційними (ВІЛ/СНІД, туберкульоз, грип, поліомієліт, гепатити тощо) та неінфекційними хворобами, підвищення готовності до ризику спалахів високопатогенних хвороб, пропагування здорового способу життя та здійснення оцінки ризиків лабораторних досліджень», – зазначив Микола Поворозник.

Він повідомив, що міська влада постійно співпрацює у цьому напрямі із закордонними партнерами, досвід яких стане основою для створення нової структури в системі охорони здоров’я столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]