Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Переможець аукціону на Prozorro отримає можливість потренуватися разом зі мною»

14 липня 2017 року, 20:48

Переможець аукціону на Prozorro отримає можливість спільного спортивного тренування з Віталієм Кличком і чемпіонські поради щодо того, як тримати себе у формі. Про це мер столиці заявив у інтерв’ю телеканалу «Київ».

«Коли представники системи Prozorro запропонували мені виставити на аукціон свій лот, кошти від реалізації якого підуть на купівлю апарату штучної вентиляції легень у дитячу клініку Інституту нейрохірургії, я без жодних вагань погодився. Я тренуюся кожного ранку і заради доброї справи готовий на практиці поділитися секретами спортивного тренування. Тому запропонував виставити на аукціон спільне тренування. Це не буде бій, як хтось може подумати, і я не планую боксувати з переможцем аукціону. Це буде тренування та спілкування, і я також дам деякі спортивні поради. Впевнений, це буде цікаво для переможця аукціону, який відбудеться 25 липня. Тож запрошую всіх охочих долучатися», – зазначив Віталій Кличко.

Він також розповів, що минулими вихідними разом із братом Володимиром долучився до благодійного аукціону, який проводила громадська платформа #SOSмайбутнє із метою збору коштів на підтримку канівського дитячого спортивного клубу «Спарта». Брати Клички виставили на аукціон боксерські рукавички зі своїми автографами.

«І я дуже радий, що рукавички придбали за 200 тисяч гривень. Це значні кошти, які підуть на підтримку дітей, які займаються спортом: для «Спарти» вже замовлений професійний титульний ринг, на якому вихованці клубу зможуть готуватися до змагань найвищого рівня та проводити показові виступи», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]