Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко на свій День народження, як і зазвичай, поїде до своїх дітей у літній табір

15 липня 2017 року, 13:28

Мер Києва Віталій Кличко, як і в останні кілька років, візьме тижневу відпустку, щоб відвідати своїх дітей у літньому таборі та відзначити свій День народження в сімейному колі. Діти Віталія Кличка відпочивають в скаутському таборі в США, недалеко від кордону з Канадою. Про це мер столиці заявив у коментарі журналістам, відповідаючи на запитання, як він відзначатиме свій День народження.

"Мої діти зараз у літньому таборі недалеко від Канади. Вже протягом багатьох років мій День народження - це, так би мовити, «батьківський день». Тому я поїду відвідати дітей і День народження буду відзначати у вузькому сімейному колі», - сказав Віталій Кличко.

Найкращим подарунком мер назвав час проведений з дітьми та спілкування з ними.

«У мене все є і  я не мрію про якісь матеріальні цінності. Для мене дуже важливо і цінно - це увага моїх дітей, моїх близьких, друзів, - наголосив Віталій Кличко. - Що стосується Києва, то найкращий подарунок для мене - це коли все нормально в місті. Я, як і всі кияни, хочу, щоб наше місто було сучасною європейською столицею. І роблю все для цього", - наголосив мер Києва.

Відповідаючи на питання, наскільки важливий і радісний для нього День народження, Віталій Кличко зазначив, що це завжди було свято, перш за все, для його батьків.

«Це велике свято для моїх батьків і в свій День народження я зранку вітаю маму. І кажу їй «дякую» за те, що я живу на цьому світі», - сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]