Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко проїхав Києвом із колоною мотоциклістів і відкрив фестиваль мотоспорту MotoOpenFest

15 липня 2017 року, 16:07

Мер Києва Віталій Кличко разом із колоною мотоциклістів проїхався Києвом до автодрому «Чайка» і відкрив фестиваль мотоспорту MotoOpenFest.

«Я радий сьогодні вітати у Києві усіх прихильників мотоспорту, які сьогодні завітали на це свято свободи. Адже мотоцикл завжди був символом свободи, романтики. Всім відомо, що таке «залізне братство». Мотоциклісти завжди готові прийти на допомогу, захистити справедливість, добро. Залишайтеся завжди такими - готовими допомогти потребуючим, приносьте радість тим, хто захопливо дивиться на вас. Будьте прикладом толерантності і поваги на дорогах. Чистих доріг вам!», - побажав учасникам MotoOpenFest Віталій Кличко під час відкриття фестивалю.

Також у коментарях журналістам він зазначив, що столична влада допомогла організувати та провести MotoOpenFest. Так, з міського бюджету на організацію фестивалю виділили 3,5 млн грн, ще 2,6 млн грн – спонсорські кошти.

У заході беруть участь 100 спортсменів, які будуть змагатися у кількох дисциплінах за Кубок Києва з кільцевих мотоперегонів (Grandprix Open Cup і Supermoto Open Cup) та Time Attack – перегонів за найкращий час кола.

Фестиваль триватиме фактично три дні. Розпочався він у п’ятницю у Пирогово перегонами за Кубок Києва з кантрі-кросу та мотокросу, у суботу фестиваль переїхав на автодром «Чайка». Крім спортивних змагань на глядачів та мотогонщиків чекає яскрава музична програма – це і легендарні Uriah Heep, фіни Lordi, які перемогли свого часу на «Євробаченні» та багато молодих гуртів із України та закордону.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]