Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вул. Пушкінській запрацювали нові паркувальні майданчики в рамках проекту «Чесна парковка»

24 липня 2017 року, 17:01

Вранці 24 липня на двох нових майданчиках на вул. Пушкінській (від вул. Льва Толстого до б-ру Т. Шевченка) розпочався громадський моніторинг у рамках проекту «Чесна парковка».

На локаціях працюють два нових контролери служби паркування, а також громадські монітори проекту. У ході дослідження монітори збиратимуть інформацію про роботу паркувальних майданчиків, контролерів служби паркування та надходження від оплати паркування на локаціях.

Відповідно з 24 липня завершився моніторинг на паркувальних майданчиках на вул. Басейна, 23/52-11 та вул. Прорізній, 27-19.

Нагадаємо, що «Чесна парковка» – дослідницький проект із громадського моніторингу надходжень від оплати паркування та популяризації безготівкових способів оплати паркування серед водіїв столиці. Моніторинг майданчиків для денного паркування розпочався 6 червня 2017 року.

Виконавці проекту – коаліція громадських організацій, експертів, які об’єднались задля просування та імплементації реформ в Україні. Члени групи представлені в урядових антикорупційних проектах, Антикорупційній раді при Київському міському голові та інших.

Детальніше: https://www.facebook.com/rpr.kyiv/.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]