Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

З 26 липня до 23 серпня тролейбуси № 39 змінять свій маршрут

25 липня 2017 року, 17:59

У зв’язку із асфальтуванням проїжджої частини вулиці Кільцева дорога на ділянці від проспекту Перемоги до проспекту Леся Курбаса з 06:00 26 липня до 23 серпня рух тролейбусів маршруту № 39 закривається. Про це попередили в КП «Київпастранс».

Для забезпечення пасажирських перевезень на вказаний період роботу  тролейбусів маршруту № 39 буде організовано за маршрутом «Вулиця Чорнобильська – проспект Перемоги – станція метро «Шулявська» та у зворотному напрямку зі змінами, а саме: проспект Перемоги – вулиця Щербаківського – Інтернаціональна площа – вулиця Щербаківського – проспект Перемоги – вулиця Чорнобильська.

 З розкладом руху наземного громадського транспорту можна ознайомитись на офіційному сайті КП «Київпастранс» в розділі «Пасажирам – Маршрути та розклад руху». 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]