Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Кияни показують яскравий результат на Дефлімпійських іграх – Ганна Старостенко

25 липня 2017 року, 19:28

Сьогодні українська команда здобула рекордну кількість медалей на Дефлімпійських іграх – за один день 13 високих нагород. Левову частку вибороли київські спортсмени – 8 медалей. Загалом, наразі в України 46 нагород та стійка друга позиція на Дефлімпіаді в Самсуні.

«Ми від почату були переконані, що в Туреччині на Дефлімпійських іграх не раз підніматиметься переможний прапор України. Адже наші спортсмени – приклад сили духу, залізної волі та прагнення досягти своєї мети. Сьогодні кияни показують неймовірні результати – з 46 українських високих нагород, 18 – здобули саме столичні спортсмени», – повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

Рекордна, 24 липня, кількість медалей, завойованих командою України за день на Дефлімпіаді – 13 високих нагород, серед яких 1 золота, 6 срібних та 6 бронзових. Загалом, в України 46 нагород – 8 золотих, 15 срібних та 23 бронзові медалі та друга позиція на Дефлімпіаді.

Київські спортсмени здобули найбільшу кількість срібних медалей – 9. Також вибороли 8 бронзових наборів. Перше місце, а отже 1 золоту медаль отримали київські дефлімпійці Санькін Олександр та Мельник Яна в спортивному орієнтуванні.

Зазначимо, що Україну на ХXIII літніх Дефлімпійських іграх представляють 219 спортсменів, з них – 54 з Києва, які змагатимуться за медалі в 19 видах спорту. Загалом спортивні змагання відбуватимуться в 21 дисципліні, в тому числі 16 індивідуальних видів спорту та 5 командних видів спорту. У змаганнях беруть участь майже 5 тис. спортсменів із вадами слуху із 109 країн світу.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]