Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Районні управління праці та соцзахисту населення працюватимуть у вихідні дні до 15 серпня – Микола Поворозник

26 липня 2017 року, 18:04

Рекомендовано організувати роботу фахівців, які відповідають за призначення та розрахунок житлових субсидій, до 15 серпня у святкові та вихідні. Про відповідне рішення повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Ми змушені змінити графік роботи управлінь та забезпечити належні умови для фахівців у вихідні дні, аби кожна родина встигла вирішити питання з боргами за житлово-комунальні послуги та отримати автоматичне перепризначення субсидій до 15 серпня. Наразі зафіксовано збільшення кількості звернень до профільних установ: кияни звіряють заборгованість, причини її виникнення, отримують довідки про відсутність заборгованості тощо. Сьогодні наше завдання як міської влади створити для киян максимально зручні умови, аби вони не витрачали час у довжелезних чергах», – зауважив Микола Поворозник.

Він звернув увагу мешканців Києва на те, що планувати свої візити до районних управлінь праці та соціального захисту населення необхідно, враховуючи їхній новий графік роботи.

Також заступник голови КМДА нагадав, що киянам, які вирішать питання боргів за комунальні послуги, субсидію перепризначать автоматично.

Нагадаємо, з 1 травня 2017 року постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2017 № 300 внесено зміни до порядку призначення житлової субсидії, тобто у разі наявності простроченої понад два місяці заборгованості з оплати послуг, субсидія не призначається до погашення або укладання договору про реструктуризацію. Для поновлення субсидії необхідно звернутися до органів соціального захисту населення та надати підтверджуючий документ про відсутність заборгованості (це може бути сплачена квитанція, договір реструктуризації, довідка від організації надавача послуги про відсутність заборгованості).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]