Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Мешканці 19 квартир будинку, де сьогодні стався вибух, звернулися з проханням надати їм тимчасове житло

26 липня 2017 року, 20:43

Мешканці 19 квартир будинку на вул. Бурмистенка, 12, де сьогодні стався вибух, звернулися з проханням надати їм тимчасове житло. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«За попередніми висновками експертів, необхідно буде повністю відселити другий під’їзд – це 36 квартир. Зараз мешканці 19 квартир звернулися з проханням надати їм тимчасове житло. З іншими мешканцями ведеться робота», – зауважив Петро Пантелеєв.

Він зазначив, що період відселення стане остаточно відомий після висновків експертизи будівельної лабораторії.

«Тоді ми розумітимемо, якої реконструкції потребує будівля. Зараз ми по черзі пускаємо людей у квартири, щоби вони у супроводі рятувальників забрали всі необхідні речі і документи», – наголосив заступник голови КМДА.

Він наголосив, що до завершення реконструкції усі охочі мешканці будуть забезпечені тимчасовим житлом. На місці події чергують представники поліції, щоб не допустити сторонніх осіб до небезпечних приміщень і захистити квартири  від мародерів

Нагадаємо, що сьогодні, 26 липня, у житловому будинку на вул. Бурмистенка, 12 стався вибух

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]