Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Відремонтована Велика Окружна зніме навантаження з міських доріг»

03 березня 2017 року, 20:33

 

Після ремонту Великої Окружної зменшиться транспортне навантаження на центральні вулиці міста. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив у ефірі телеканалу «Київ».

«Ключова річ у сфері інфраструктури – капітальний ремонт Великої Окружної дороги. Раніше, у радянські часи, планували міжміські дороги так, що вони йшли через центри міст. У багатьох інших країнах автобани ідуть повз міста, не створюючи великих заторів, не перевантажуючи інфраструктуру в містах. Ми зараз працюємо над тим, щоб об’їзна дорога зняла велике навантаження від транспорту, який зараз рухається через наше місто», – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що цього року столична влада запланувала відремонтувати 300 км київських шляхів.

«Набережна в жахливому стані. Олени Теліги капітально ремонтувалася 40 років тому. Повітрофлотський проспект – така ж жахлива ситуація. Я розумію усю критику, але неможливо одномоментно змінити ситуацію в усьому місті. По-перше, потрібні великі кошти. По-друге, багато років кошти в інфраструктуру не вкладалися взагалі. Я взяв на себе завдання перед киянами змінити цю ситуацію», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]