Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом серпня триватимуть громадські слухання проекту детального плану території у межах вул. Васильківська та просп. Голосіївський

03 серпня 2017 року, 17:06

Розпочалися громадські слухання проекту детального плану території в межах вул. Васильківська та просп. Голосіївський (колишній просп. 40-річчя Жовтня) у Голосіївському районі, які триватимуть до 31 серпня. Про це повідомив Департамент містобудування та архітектури.

У межах території, що розглядається, переважає житлова забудова. Територія розподілена мережею житлових вулиць на квартали мало-, середньо- та багато-поверхової забудови 50-70 років минулого сторіччя. Проектними рішеннями ДПТ передбачається збереження цієї житлово-громадської забудови, а також нове житлове та громадське будівництво, а саме: зміна функціонального призначення земельної ділянки (частково) Інституту гідротехніки та меліорації УААН на житлову багатоповерхову забудову на вул. Васильківська, 37 та земельної ділянки ДП «Національний центр Олександра Довженко» – на житлово-громадську забудову на вул. Васильківська, 1. Також передбачається будівництво житла на вул. Сєченова, 9 (для працівників комунальних навчальних закладів), вул. Бубнова, 4 та вул. Володі Дубініна, 2, реконструкція двох гуртожитків під житлові будинки на вул. Володі Дубініна, 7/14 та 5/15.

Проектними рішеннями передбачено збільшення кількості місць у дитячих дошкільних установах на 175 місць і в загальноосвітніх навчальних закладах на 660 місць. Кінотеатр «Загреб» пропонується реконструювати під багатофункціональний культурно-розважальний комплекс, а басейн «Дельфін» – під фізкультурно-оздоровчий комплекс з басейном.

Експозиція проекту цього детального плану території розміщена у приміщенні Голосіївської районної державної адміністрації на просп. Голосіївський, 42. Ознайомитись з усіма матеріалами можна на сайтах Департаменту містобудування та архітектури і КО «Київгенплан», а також щовівторка з 13:00 до 17:00 та щоп’ятниці з 10:00 до 13:00 у Департаменті містобудування та архітектури за адресою: вул. Хрещатик, 32, 3-ий поверх, каб. 307. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]