Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цими вихідними на Хрещатику працюватиме шкільний ярмарок і виступатимуть дитячі колективи

10 серпня 2017 року, 15:19

Цими вихідними, 12 та 13 серпня, на Хрещатику за участю виробників з усіх регіонів України триватиме щорічний міський шкільний ярмарок, організований Департаментом промисловості та розвитку підприємництва.

У суботу, 12 серпня, о 13:00 перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс відкриє шкільний ярмарок, а також перевірить його роботу та рівень організації.

Також 12 серпня з 13:00 до 15:00 для відвідувачів ярмарку виступатимуть дитячі колективи народної творчості.

Споживачам запропонують широкий вибір товарів для школярів: письмове приладдя, канцтовари, підручники, шкільну форму, взуття, панчішно-шкарпеткові вироби та інші супутні товари для учнів.

Під час ярмарку заплановані дитячі розваги, свято морозива, майстер-класи народних майстрів і творчі виступи вихованців районних центрів дитячо-юнацької творчості: зразкового художнього колективу – вокального колективу «Намистечко», фольклорного ансамблю «Ягілочка», переможців районного конкурсу вокалістів «Солофест», народного художнього колективу – хору «Зірниця», вокального ансамблю «Зірнички», зразкового художнього колективу спортивного танцю «Крок».

 

Місце проведення ярмарку: непарна сторона вул. Хрещатик, нижній тротуар від центрального виходу зі станції метро «Хрещатик» до Бессарабської площі.

 

Акредитація представників ЗМІ за телефонами: 202-74-48, 202-74-26

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]