Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко нагадав, що «діяльність» паркувальників у Києві - поза законом

15 серпня 2017 року, 17:39

Із 10 серпня у Києві за паркування можна сплатити виключно безготівково, а паркувальники знаходяться поза законом. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у Faceboоk.

«Друзі! Хочу ще раз нагадати: паркувальники у столиці з 10 серпня – поза законом! І якщо з вас, коли ви паркуєтеся, вимагають гроші чи пропонують «допомогти» і віднести ваші гроші до паркомату, ігноруйте таких ділків і викликайте поліцію», – зазначив мер.

Віталій Кличко зауважив, що отримав інформацію, що на деяких паркувальних майданчиках знову промишляють «збирачі грошей».

«Давайте не підтримувати корупцію, давайте разом доведемо, що ми здатні втілювати необхідні зміни і дотримуватися правил», – наголосив мер столиці.

Віталій Кличко нагадав, що на муніципальних паркувальних майданчиках паркувальники уже не працюють. Натомість почала діяти безготівкова система оплати за паркування.

«Автовласники ж, на сумлінність яких ми дуже сподіваємося, можуть сплатити за паркування через паркомат, смс або купити паркувальні талони. І всім, хто так робить, я дуже вдячний. Адже Київ – місто цивілізованих мешканців, які його люблять і роблять європейським», – підкреслив мер.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]