Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичний фунікулер відновлює роботу після ремонту

16 серпня 2017 року, 11:24

Із 12:00 16 серпня столичний фунікулер відновить роботу після завершення планового ремонту. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

Так, для забезпечення безаварійної роботи фунікулера спеціалістами проведено регламентні роботи та капітальний ремонт окремих вузлів. Зокрема, відремонтовано обладнання вагонів, електронного, механічного, електричного, пневматичного обладнання приводів, проведено статичне та динамічне випробування.

Згідно з Правилами будови, утримання та огляду похилих рейко-канатних підйомників (фунікулерів), спеціалістами Державного підприємства «Київський експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України» перевірено роботу фунікулера та надано дозвіл на експлуатацію на наступний рік.

Ремонтні роботи тривали з 17 липня до 16 серпня 2017 року.

Нагадаємо, що фунікулер працює щодня з 07:00 до 22:00. Нижня зупинка – ст. м. «Поштова площа», верхня – вул. Трьохсвятительська (Михайлівський Золотоверхий монастир).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]