Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Оголошено конкурс на посади директорів для двох шляхово-ремонтних комунальних підприємств

16 серпня 2017 року, 18:18

Оголошено про початок конкурсного відбору на посади керівників двох комунальних підприємств, підпорядкованих Департаменту транспортної інфраструктури КМДА. Це – КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Деснянського району» і КП по ремонту і утриманню мостів і шляхів Києва «Київавтошляхміст». Про це повідомили в Антикорупційній раді при Київському міському голові.

Документи приймають до 15 вересня 2017 року в  Департаменті транспортної інфраструктури за адресою: 04070, м. Київ,  вул. Набережне шосе, 2 (каб. 409).

Претендент на посаду має відповідати наступним вимогам:

  • мати вищу освіту за освітньо-кваліфікаційними рівнями спеціаліст або магістр;
  • мати досвід управління на підприємствах, установах або організаціях незалежно від форм власності (зокрема, господарських товариств), або в органах державної влади, органах місцевого самоврядування;
  • вільно володіти державною мовою;
  • бажано володіти англійською, німецькою мовами;
  • мати високі моральні, ділові, професійні якості та організаторські здібності тощо.

Детальніше в оголошеннях за посиланнями: КП «Київавтошляхміст» та КП «ШЕУ по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Деснянського району».

Більше інформації про конкурси можна знайти на сайті Антикорупційної ради при Київському міському голові чи в соціальних мережах за #конкурсиКП.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]