Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

24 серпня на Хрещатику встановлюватимуть національний рекорд зі створення «Найбільшої Карти Мрії»

17 серпня 2017 року, 10:30

24 серпня з 11:00 до 16:00 у Києві на вул. Хрещатик відбудеться VII щорічний вуличний фестиваль «Найбільша Карта Мрії». Усі охочі зможуть створити власні колажі мрій, які потім будуть скріплені в єдину мапу для встановлення нового національного рекорду.

Місія проекту полягає у тому, щоб відродити здатність мріяти, об’єднати людей для створення та досягнення цілей у різних сферах життя, сприяти тому, щоб щасливої молоді ставало більше. Загалом такий флешмоб протягом року пройде в 15-ти українських містах: Києві, Дніпрі, Харкові, Чернігові, Хмельницьку, Львові, Одесі, Івано-Франківську, Вінниці, Слов’янську, Полтаві, Запоріжжі, Житомирі, Білій Церкві, Ірпені.

Фестиваль проводиться вже 7-й рік поспіль компанією «BogushTime» за підтримки Київської міської державної адміністрації, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту та партнерів заходу. За інформацією партнерів акції, для учасників флешмобу готують фірмові подарунки, цікаві вікторини та навчальні ігри.

Реєстрація для участі – за посиланням.

Додаткова інформація: (044)-599-19-50, (044)-599-04-24, [email protected] (керівник проекту Ірина Міняйло).

Довідково.

Вперше фестиваль відбувся 4 червня 2011 року на вул. Хрещатик. Тоді був встановлений і зафіксований національний рекорд – 59 кв. м. Протягом 2012-2017 років флешмоб проводили у День Незалежності в Києві та 15 містах України. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]