Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві сьогодні прибирали у понад 330 будинках, де кияни найбільше скаржилися на відсутність чистоти

17 серпня 2017 року, 14:00

Сьогодні в столиці у рамках масштабного прибирання житлово-комунальні дільниці прибрали у понад 330 будинках і дворах, на санітарний стан яких кияни скаржилися найбільше. Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв перевірив організацію прибирання у Дніпровському та Дарницькому районах.

«Сьогодні ми перевірили чистоту у дворах та під’їздах на вулиці Ревуцького, 34 та Генерала Жмаченка, 4. Ми констатуємо, що ці два райони мають абсолютно різні підходи – у Дарницькому відносно якісно налагоджене прибирання та виконання послуг, у Дніпровському є очевидні системні проблеми. Десятки скарг на прибирання сходових клітин, незнання персоналом своїх посадових обов᾽язків. Тут ми будемо змінювати людей», – сказав Петро Пантелеєв.

Заступник голови КМДА звернув увагу, що посилений режим прибирання відбуватиметься щочетверга. Наступного тижня планується прибрати ще за 340 адресами.

«Зараз ми системно працюємо над тим, аби якість послуг, за які сплачують мешканці, була належною. Для цього ми рейтингуватимемо ЖЕДи, створимо «кадровий резерв» керівників дільниць, проводитимемо масові прибирання. Орієнтиром для кожного працівника у сфері житлово-комунального господарства Києва має стати відсутність скарг із боку людей», – сказав він.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]