Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

26 вересня в столиці відбудеться Інвестиційний форум

18 серпня 2017 року, 14:05

KYIV INVESTMENT FORUM

26 вересня в столиці відбудеться масштабний захід міжнародного рівня – Інвестиційний форум. Він стане дискусійною та презентаційною платформою для діалогу столичної влади, найбільших компаній і провідних експертів світу.

Цього року Інвестиційний Форум об’єднає учасників навколо теми розвитку туристичної, готельної та рекреаційної інфраструктури. У центрі уваги – важливі складові ефективних структурних реформ і привабливої інвестиційної політики.

У програмі Форуму обговорення потенціалу столиці України як туристичної дестинації та міста кіноіндустрії, Київських островів як зони відпочинку та спорту, можливостей реновації Подолу, ділового та подієвого туризму, ревіталізації об’єктів та «хай-тек» туризму.

Модераторами та спікерами заходу будуть експерти міжнародного рівня з досвідом діяльності у сфері тематичного спрямування панельних секцій.

Детальніше про форум за посиланням: http://www.kyivinvestforum.com.ua.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]