Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Геннадій Пліс відкрив квітковий фестиваль на Співочому полі

18 серпня 2017 року, 16:08

На Співочому полі Печерського ландшафтного парку перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс і генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний урочисто відкрили виставку квітів «Українське. Своє. Особливе. V.S.». 

Родзинкою фестивалю стала унікальна мапа України, сформована з  200 тисяч квітів та інертних матеріалів.

Карпатські гори з виноградниками, степові візерунки Таврії, багатовекторна Галичина, унікальна Наддніпрянщина, душевна Полтавщина та інші квіткові композиції до Дня Незалежності презентовано на Співочому полі. Тут збережені справжні українські традиції та символи – основа нашої історії та слави.

«Я надзвичайно здивований такими високохудожніми роботами наших працівників «Київзеленбуду». Це справжній душевний подарунок усім киянам і гостям міста до Дня Незалежності. Тут не лише красиво, а й пізнавально, адже кожен регіон представлений із елементами, які притаманні саме йому. На схилах Дніпра це виглядає вражаюче, тому запрошую всіх відвідати Співоче поле і, зокрема, перевірити наскільки добре ви знаєте традиції регіонів», – зауважив Геннадій Пліс.

Окрім квіткового фестивалю, на різнобарвному майданчику традиційно кожні вихідні будуть проводитись майстер-класи та розважальна програма для дітей. Працює квітковий фестиваль щодня з 9:00 до 21:00 до 11 вересня 2017 року. Для дітей до 7 років, пенсіонерів, інвалідів, чорнобильців вхід безкоштовний.

Як розповіли в КО «Київзеленбуд», процес формування виставки розпочався на початку літа – саме тоді керівництвом затверджено композицію і тематику  виставки, розроблено основні макети. Одразу після закінчення виставки «Японія очима України», відбулася розмітка території та були висаджені квіти протягом двох тижнів, згідно з розробленим плануванням композиції. Над формування виставки працювало 150 людей.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]